Intalnire 10 decembrie 2015, Ziua Mondiala a Drepturilor Omului

Am raspuns DA! la solicitarea din partea echipei Fondului ONG

Mesajul primit:

Noi, echipa Fondului ONG, sarbatorim prin actiune cei 65 de ani de la instituirea oficiala a acestei zile, 10 decembrie – Ziua internationala a Drepturilor Omului si ne intrebam daca nu cumva si voi directionati activitati pentru aceasta zi deosebit de importanta.

Asfel, vrem sa impartasim ce ne-am gandit noi sa facem, actiuni la care va invitam si pe voi sa participati:

1. Vom promova intens cea mai recenta animatie realizata de catre noi (impotriva) discursului instigator la ura. In cazul in care doriti sa dati un share pe 10 decembrie pe paginile voastre de proiect/organizatie, link-ul catre videoclip il gasiti aici:

https://youtu.be/2cFFVkDdQu0

2. Vom semna si promova semnarea petitiei pentru decretarea zilei de 22 iulie ca Ziua Europeana a pentru victimele crimelor motivate de ura. La fel, si voi puteti semna petitia si directiona pentru semnare pe canalele voastre de promovare. Aici gasiti petitia:

http://blog.nohatespeechmovement.org/petition/

3. Vom raspunde apelului lansat de Consiliul Europei de a realiza activitati la nivel local directionate catre constientizarea publicului larg asupra problematicii drepturilor omului. Apelul il gasiti aici:

http://blog.nohatespeechmovement.org/human-rights-online-call-for-offline-action/

Daca aveti activitati planificate pentru aceasta zi, puteti sa ne dati de stire astfel incat sa le promovam/ diseminam si pe canalele noastre (facebook, stiriong etc) 

In speranta altor 65 de ani cu si mai multe reusite impreuna pentru respectarea drepturilor omului,

Echipa Fondului ONG

Raspunsul celor implicati in Proiectul ACCES -  Centrul Socio-Medical dr. Teofil Mija

Activitatea in Centrul Socio-Medical dr. Teofil Mija pentru celebrarea acestei zile, 10 decembrie – Ziua internationala a Drepturilor Omului, a insemnat:vizionarea animatiei, distribuirea textului primit si...

....un mare LIKE!

...si fotografii cu un zambet colectiv!

 

Nu este nici o înregistrare în această categorie.